Subotički Spartak u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Tokom prethodnih sezona Subotičani na gostovanjima u Lučanima nisu uspevali da stignu do sva tri boda, pa se može reći da tradicija nikako nije na njihovoj strani. Šef struke ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ipak ističe da ta činjenica ne opterećuje njegove igrače i da u Lučane dolaze da se nadigravaju:

’’Gledajuću tradiciju sa ekipom Mladosti, Spartak se sigurno ne može pohvaliti da je bio uspešan, pogotovo ne u Lučanima. Tradicija nas ne opterećuje, putujemo na megdan Mladosti sa željom da se nadigravamo. Znamo da nas očekuje jedna kvalitetna i iskusna ekipa koja godinama ne menja puno toga u svom pristupu.  Promenili su trenera, ali i dalje je tu kao sportski direktor Neško Milovanović, selektor mlade reprezentacije. Odlazimo u dobrom raspoloženju, a mali problem nam predstavlja povreda Lazara Tufegdžića. Drago mi je da se u tim vraća Nemanja Obradović koji je jako bitan za našu igru.’’    

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Spartaka igra se danas, u nedelju 15.septembra 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: fkspartak.com