Novosadski Proleter u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Domaći tim u ovaj meč ulazi nakon pobede nad ekipom Inđije koja je igračima povratila samopouzdanje, kao i dvonedeljne pauze koja je iskorišćena za dodatni rad. Šef stručnog štaba Milić Ćurčić istakao je da je za njegove igrače veliki motiv da odmere snage sa jednom od najboljih ekipa:

’’Trenirali smo žestoko, imali i dve provere sa novosadskim ligašem Futogom i sa Spartakom. Proverili smo kompletan igrački kadar i sada imamo mnogo jasniju sliku njihovih mogućnosti. Mada smo u Inđiji slavili posle loše predstave u prvom poluvremenu,  i veoma dobre u nastavku, pobeda nam je vratila poljuljano samopouzdanje. Odigrali  smo pre Inđije mnogo kvalitetnije, a nismo uspeli da osvojimo tri boda. U fudbalu nema pravila. Verujem i nadam se  da ćemo u narednom periodu igrati dobro i osvajati bodove. Suvišno je govoriti o njihovom ekipnom i individualnom kvalitetu. Verujem da moji igrači dočekuju ovaj meč spremni. Uradili smo analizu protivnika, a ono što mogu da istaknem jeste da je pobeda nad Inđijom došla kao melem na ranu i  donela nam veliki elan. Nema dileme, crno-beli su izraziti favoriti, a mi ćemo pokušati da ostvarimo povoljan rezultat. Daćemo sve od sebe da do njega dođemo. Očekujem lepu fudbalsku predstavu. Za moje igrače veliki je motiv da se odmere sa jednom od naših najboljih ekipa. Pozivam navijače  da dođu u što većem broju, pruže nam podršku i verujem  uživaju u lepoj i kvalitetnoj  predstavi.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Partizana igra se danas, u subotu 14.septembra 2019.godine, sa početkom u 20:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.