Beogradski Voždovac u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog.

Domaćini sa puno opreza ulaze u ovaj susret, zbog dobrih rezultata protivnika, kao i negativnog salda u mečevima odigranim tokom prethodnih nekoliko sezona. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Rade Koković istakao je da publika može da očekuje izuzetno zanimljivu utakmica, jer je to ’’sudar dva različita koncepta i fudbalske filozofije’’:

’’Reč je o ekipi koja igra jako dobro i dolazi u veoma ozbiljnom trenutku, sa nizom od tri pobede iza sebe. Mladi su i poletni, dosta agresivni, znaju šta hoće. Imaju jasno definisane zakonitosti u igri i sigurno su jedan od najozbiljnijih protivnika u ligi. Istovremeno, baš to je prava prilika za nas da pokažemo ono što jesmo i čemu težimo. Biće to sudar dva različita koncepta i fudbalske filozofije, gde nijednom ne manjka kvaliteta. Statistički podatak da u poslednjih sedam mečeva nemamo pobedu nad Čukaričkim nam ne ide u prilog, ali neće biti presudan za krajnji rezultat sutrašnjeg meča.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Čukaričkog igra se danas, u subotu 14.septembra 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs