Surdulički Radnik u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Publika u Surdulici dugo nije imala priliku da ispuni stadion, zbog odlaganja meča sa Partizanom i reprezentativne pauze, pa je meč sa Kruševljanima odlična prilika. Šef stručnog štaba Nenad Vanić ističe da očekuje težak meč protiv izuzetno ofanzivne ekipe koja je u naletu, ali veruje da će njegov tim uspeti da iskoristi njihove nedostatke:

’’Dugo smo čekali kraj prelaznog roka i to otežava situaciju tima od početka. Treba se steći kontinuitet u ekipi, radu, organizaciji. Nakon perioda toplo-hladno došao je i period da se ekipa formira do kraja i dobro su nam došle ove dve pauze da se dobro pripremimo za nastavak prvenstva. Nadam se da će to doneti rezultat. Sigurno ima pomaka u radu, kako na taktičko-tehničkom, tako i na fizičkom polju. Protivnik jeste za svaki respekt, u naletu je, napravili su par odličnih rezultata. Ekipa koja skoro svakoj ekipi daje golove, jako ofanzivna ekipa. U pripremi ove utakmice, sagledavajući sve kompletno, uviđamo da kada ekipa igra na taj način ima i određene probleme. Pokušaćemo to da iskoristimo, pa se nadam da će nam to što smo uradili i pripremili doneti pozitivan rezultat, tačnije pobedu. Nije fraza kad se kaže da će biti teško, nijedna utakmica nije laka, trebamo svi dati maksimum, trebamo biti koncentrisani na toj utakmici, pružiti najbolje što možemo, i rezultat je tu.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Napretka igra se danas, u subotu 14.septembra 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com