Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Radnički Niš – Vojvodina, Crvena zvezda – Inđija  i Proleter – Partizan.

RADNIČKI NIŠ – VOJVODINA (petak 13.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Nišu gde domaći Radnički dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Mečevi ova dva kluba uvek su kvalitetni i uzbudljivi, rivalstvo je veliko, a u ovu sezonu oba tima su ušla sa velikim ambicijama. Zbog toga treba očekivati zanimljiv meč. Domaći tim je od starta sezone zabeležio četiri pobede, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 1:0. Gosti su od starta sezone zabeležili pet pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – INĐIJA (subota 14.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč subotnjeg programa u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje ekipu Inđije iz istoimene opštine. Jasno je da crveno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, ali nema sumnje da će gosti pokušati da se prikažu u najboljem svetlu. Domaći tim je od starta sezone zabeležio pet pobeda, uz dva odložena meča, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 1:2. Gosti su od starta sezone zabeležili dve pobede, uz jedan remi i četiri poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

PROLETER – PARTIZAN (subota 14.septembar, 20:30 časova, TV Arena sport 1)

Novosadski Proleter u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Slanobarci su sezonu započeli dosta slabo, Partizan je apsolutni favorit, ali pobeda na gostovanju u Inđiji daje im nadu da iz duela sa crno-belima možda mogu izaći neporaženi. Domaći tim je od starta sezone zabeležio samo jednu pobedu, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzima 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 1:2. Gosti su od starta sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 1:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:30 časova.