Uprava fudbalskog kluba Radnik iz Surdulice aktivno radi na formiranju tima za prolećni nastavak šampionata, a tokom jučerašnjeg dana potpisan je ugovor sa mladim Ivanom Đorićem koji je do sada nastupao kao pozajmljeni igrač.

Fudbalski klub Radnik potpisao je trogodišnji ugovor sa mladim i veoma perspektivnim igračem, Ivanom Đorićem, koji je prethodnih šest meseci proveo u Surdulici kao pozajmljeni fudbaler švajcarskog kluba FC Stade Nyonnais.

Kako su saopštili predstavnici surduličkog superligaša, Đorić je tokom prethodnih meseci pokazao veliki potencijal, prepoznat je kao budućnost kluba, pa je ugovor potpisan na veliko zadovoljstvo obe strane.

Ivan Đorić (21) igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, a karijeru je započeo u letonskom Ventspilsu. Iz Letonije se potom preselio u Švajcarsku gde je nastupao za gore pomenuti  FC Stade Nyonnais, odakle je u finišu letnjeg prelaznog roka stigao u Surdulicu. On je tokom aktuelne sezone zabeležio sedam nastupa za ekipu Radnika, bez postignutih pogodaka i asistencija.

FOTO: fk-radnik.com