Najbolji igrač 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Lazar Tufegdžić, dvostruki asistent u pobedi ekipe Spartaka nad ekipom Voždovca u Subotici.

Završeno je još jedno uzbudljivo i izuzetno efikasno kolo našeg elitnog ranga takmičenja, a pogled na tabelu nam govori da nas čeka jako zanimljiva jesen. Važan trijumf u borbi za plasman u gornju polovinu tabele ostvarila je ekipa subotičkog Spartaka koja je nakon velike borbe savladala goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Najzaslužniji za to je mladi vezni fudbaler ’’golubova’’ Lazar Tufegdžić koji je sa dve asistencije dao ogroman doprinos osvajanju sva tri boda. On se tokom čitavog susreta sjajno kretao i sarađivao sa saigračima, a njegova pravovremena dodavanja vešto su iskoristili Denković i Marčić. Zbog svega toga ovoga puta nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera minule prvenstvene runde.  


FOTO: fkspartak.com

Lazar Tufegdžić (22) je rođen u Valjevu, igra na poziciji ofanzivnog veznog, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Crvena zvezda. Tokom karijere je nastupao za Bežaniju, OFK Beograd i Sinđelić, odakle je i stigao u redove Spartaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: