Ekipa Inđije u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje novosadski Proleter.

Domaćini pred ovaj susret ističu da su novajlije u ligi i da samim tim još uvek nemaju željeni status. Šef stručnog štaba Srđan Blagojević ističe da se autoritet gradi rezultatima, kao i da ga slab start rivala neće zavarati:

’’Praktično je ovo komšijski derbi. Bez obzira na slab start Slanobaraca i osvojena samo dva boda, nas nikako neće zavarati, Novosađani imaju dobar tim. Čak i protiv Vojvodine su igrali dobro, iako su izgubili. Svesni smo težine posla, pogotovo njihovog motiva kojeg će imati ovde. Ne potcenjujemo protivnika, ja to svaki put kažem, nemamo to pravo da radimo sa obzirom da smo novajlije u ligi. Mi smo u procesu sticanja autoriteta u ovoj ligi. Možda smo to propustili u prethodnom periodu, prethodnoj utakmici, jer smo bili jako blizu toga. Ali, definitivno nas posmatraju kao najslabiju kariku ovde i ono samo što očekujem, na svim narednim utakmicama, da jednostavno imamo isti tretman kao i svi ostali. Da svi akteri koji budu ovde, počevši od igrača, stručnog štaba, publike koju očekujemo u velikom broju zbog slobodnog ulaza i svih onih koji mogu da utiču na kvalitet igre i onog što vidimo na terenu.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Proletera igra se danas, u nedelju 01.septembra 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.