U subotu i nedelju na programu su svi mečevi 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Vojvodina – Crvena zvezda i Partizan – TSC.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA (subota 31.avgust, 18:45 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Dueli ova dva kluba uvek su bili izuzetno uzbudljivi i kvalitetni, pa treba očekivati sjajnu atmosferu i uzbudljivu utakmicu na stadionu ’’Karađorđe’’. Domaći tim je sezonu započeo sa pet pobeda, uz jedan remi, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su formalno kao gosti na svom stadionu savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 0:1. Gosti su na startu sezone zabeležili četiri pobede nakon samo četiri odigrana susreta, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu trebali su da odmere snage sa ekipom Čukaričkog, ali je taj meč odložen zbog evropskih kvalifikacija. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:45 časova.

PARTIZAN – TSC (nedelja 01.septembar, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Crno-bele sigurno ne čeka lak posao u duelu sa najprijatnijim iznenađenjem dosadašnjeg toka prvenstva, ali je jasno da imaju ulogu apsolutnog favorita. Domaći tim je sezonu započeo sa tri pobede, uz jedan remi, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu trebali su da odmere snage sa ekipom Radnika u Surdulici, ali je taj meč odložen zbog evropskih kvalifikacija. Gosti su na startu sezone zabeležili pet pobeda, uz jedan remi, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.