Najbolji igrač nekompletnog 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Nermin Haskić, strelac oba pogotka za ekipu Radničkog  u pobedi nad subotičkim Spartakom u Nišu.

Završeno je još jedno nekompletno superligaško kolo, a ovoga puta nije bilo nekih iznenađujućih rezultata. Tri najbolje plasirana tima zabeležila su važne pobede, a najteži posao imao je niški Radnički koji je u derbiju kola tek nakon preokreta ostvario pobedu nad subotičkim Spartakom rezultatom 2:1 (0:0). Najzaslužniji za to je napadač Nišlija, iskusni Nermin Haskić, koji je sa dva pogotka u potpunosti preokrenuo rezultat i doneo svom timu tri vredna boda. Posebno je bio lep prvi pogodak kada je sam sebi izgradio poziciju za šut sa distance i majstorski matirao golmana gostiju. Njegov povratak u prošlosezonsku formu bio bi od ogromnog značaja za novi stručni štab Radničkog, a ovo je sigurno nagoveštaj toga.


FOTO: fkradnickinis.rs

Nermin Haskić (30) je rođen u Banovićima (BiH), igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je započeo u ekipi Budućnosti iz rodnog mesta. Nakon toga nastupao je za Sarajevo, Voždovac, poljsku ekipu Podbeskidzie, kao i slovačke ekipe Kosice, Zilina i Ruzomberok, odakle je prošlog leta i stigao u Niš. Tokom aktuelne sezone zabeležio je pet nastupa, od čega je na dva bio starter, uz dva postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: