Šabačka Mačva u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na beogradskoj Banjici gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Gosti u ovaj meč ulaze opterećeni prethodnim rezultatima koji su daleko ispod očekivanih, a uloga ’’fenjeraša’’ nikome u klubu ne prija. Šef stručnog štaba crveno-crnih Darko Tešović istakao je da ekipa nije zaboravila da igra fudbal i da je samo potreban jedan pozitivan rezultat da je pokrene u pravom smeru:

’’Radimo sve da ekipu podignemo na nivo na kojem je bila ranije. Nisu oni zaboravili da igraju fudbal, sve su to dobri momci, ali nemoguće da sada ništa ne valja, a rade dobro i žele još više nego ranije. Potreban nam je pozitivan rezultat da bi stvari došle na svoje mesto, to je lek. Ekipa Rada je u sličnoj situaciji kao što smo mi bili prethodnoj utakmici, pritisak na svom stadionu i moranje da se pobedi. Rad ima dosta iskusnih igrača, koji hoće da igraju, tako da očekujem lepu utakmicu sa dosta golova. I naravno pozitivan rezultat za nas.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Mačve igra se danas, u subotu 24.avgusta, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkmacva.com