Lalatović: Očekujem dobru utakmicu i pobedu moje ekipe

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1097

Novosadska Vojvodina će u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije formalno biti gost na svom stadionu ’’Karađorđe’’ gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Proletera.

Remi u prethodnom kolu u duelu sa ekipom TSC-a motiv je više za fudbalere Vojvodine da u susretu sa ekipom Proletera pruže dobru partiju i zabeleže još jedan trijumf na svom kontu. Šef stručnog štaba Nenad Lalatović istakao je u izjavi za medije da je jedini cilj koji njegova ekipa ima u predstojećem meču protiv Proletera osvajanje sva tri boda:

’’Očekuje nas još jedan derbi, ovoga puta gradski. U Proleteru sam proveo dve prelepe godine i vode ga veoma organizovani ljudi, koji vole svoj klub. U njemu su igrači koji nemaju nikakav kompleks i ne plaše se ni Vojvodine, ni Crvene zvezde, ni Partizana. To su momci sa karakterom, koji imaju kvalitet i igraju tvrdo i organizovano. Prošle sezone Proleter je znao da iznenadi Vojvodinu, pa je pobedom nad njom čak mogao da je gurne u plej-aut. Jednostavno, oni nemaju respekta ni prema kome, ali isto tako, nemamo ga ni mi. Zato sutra očekujem dobru utakmicu i pobedu moje ekipe, koja nije uzdrmana zbog remija u prošlom kolu, već naprotiv, još više je dobila na samopouzdanju. Jedini cilj su nam tri boda.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Vojvodine igra se danas, u subotu 24.avgusta, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvojvodina.rs

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte