Kruševački Napredak u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Gostujući tim je vezao dva pozitivna rezultata u prethodna dva kola, to je značajno popravilo atmosferu i podiglo samopouzdanje pred duel sa Ivanjičanima. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Predrag Rogan ističe da očekuje povoljan rezultat na ovom zahtevnom gostovanju:

’’Mi smo pokazali u prethodnim utakmicama da na nas treba ozbiljno računati. Smatram da moji igrači treba da nastave u ovom ritmu, sa ovim odnosom, sa ovom posvećenošću. Naravno da i u Ivanjicu idemo da prikažemo takmičarsku igru, da želimo da postignemo dobar rezultat, u tom smeru smo i radili ove nedelje. Očekujem izuzetno zahtevnu i tešku utakmicu. Ukoliko odgovorimo njihovoj snazi i njihovom ofanzivnom prekidu na pravi način, u šta ne sumnjam, očekujem povoljan rezultat u Ivanjici.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Napretka igra se sutra, u subotu 24.avgusta, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs