Ivanjički Javor Matis u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Razočarani su domaćini ishodom prethodnog prvenstvenog duela, smatrajući da su zaslužili makar jedan bod, pa ovaj meč vide kao šansu da stignu do važnog trijumfa. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Igor Bondžulić koji je istakao da su svi igrači spremni za duel sa ’’čarapanima’’:

’’Uvek pričamo o narednom protivniku, ali sada ću napraviti presedan i vratiti se malo na meč sa Voždovcem. Mislim da smo odigrali jako dobro i zaslužili da osvojimo makar bod, ako ne i sva tri. Videli ste da smo postigli pogodak u 88. minutu, koji, eto, nije priznat. Moramo da idemo dalje, da se podignemo i spremimo za narednog protivnika. Napredak je malo lošije ušao u prvenstvo, imali su i nezgodan raspored. Odigrali su dve utakmice kod kuće – protiv Vojvodine i Partizana. Imali su tri gostovanja. Malo su se igrački i rezultatski podigli, odigrali nerešeno protiv Partizana i pobedili Mačvu u Šapcu, na vrućem terenu. Pretpostavljam da sa velikim samopouzdanjem, nakon dva dobra rezultata, dolaze u Ivanjicu i vide svoju šansu da naprave uspeh. Na nama je da probamo i nađemo način kako da prebolimo sve što nam se dešavalo ranije, da se okrenemo narednoj utakmici i nađemo rešenje, nametnemo svoj stil igre i postavimo se kao dominantnija ekipa na terenu. Ukoliko uspemo u tome ne sumnjam da možemo do pobede. Svi igrači su spremni za ovu utakmicu. Što se prelaznog roka tiče, on traje do kraja avgusta, tako da svašta može da se dogodi narednih dana. Postoji mogućnost i da neki igrač ode, ali i da neko nov dođe u klub.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Napretka igra se sutra, u subotu 24.avgusta, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkjavor.com