Uprava fudbalskog kluba Rad pronašla je rešenje za od pre nedelju dana upražnjeno mesto na klupi prvog tima, a danas je organizovano i predstavljanje novog šefa stručnog štaba Dragana Radojičića.

Nakon odlaska trenera Bogdana Koraka, uoči duela 5.kola sa ekipom Partizana, prvi tim ’’građevinara’’ je predvodio pomoćni trener Srđan Stojčevski, a uprava kluba danas je predstavila novog šefa stručnog štaba. U nastavku šampionata mesto na klupi preuzeće Dragan Radojičić, dobro poznato ime u superligaškom fudbalu. On je u svom prvom obraćanju najavio žestoku borbu za ostvarenje zacrtanih ciljeva:

’’Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub sa velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom siguran sam da ćemo zajedno poboljšati sve segmente. Mogu da obećam žestoku borbu za svaku loptu, za svaki aut, za svaki gol i to je ono što od mene možete da očekujete, a u tome sam siguran da će pomoć pružiti kako igrači, tako i jedni od najboljih navijača u zemlji, od kojih očekujem da budu fantastični kao i do sada i da budu neizmerna podrška i vetar u leđa timu.’’

Dragan Radojičić (49) je rođen u Nikšiću (Crna Gora), a tokom trenerske karijere predvodio je Vojvodinu, Novi Sad, crnogorske ekipe OFK Grbalj, Rudar, Sutjesku i Budućnost, kao i novosadski Proleter.

FOTO: fkrad.rs