Kruševački Napredak u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Gosti u ovaj meč ulaze ohrabreni odličnom igrom i remijem sa ekipom Partizana, pa se nadaju još jednom pozitivnom rezultatu. Ipak, šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Predrag Rogan potpuno je svestan težine predstojeće utakmice i kvaliteta rivala:

’’To je izuzetno teško gostovanje. Mačva ima dosta dobrih pojedinaca, što igrača koji su dugo u klubu, što novajlija. Na prethodnoj utakmici moji momci su dokazali prvo sebi šta i koliko mogu, kao i da su prethodni negativni rezultati bili plod nekog lošeg sticaja okolnosti. Trenira se punom parom i ostaje samo da vidimo kakvo je stanje sa pojedinim igračima, koliko su spremni za utakmicu. Utakmicom protiv Partizana naš tim je postavio standarde ispod kojih ne bi trebalo da ide. Očekujem jednu izuzetno tešku utakmicu, gde će verovatno taj psihološki momenat lošeg starta i opterećenja rezultatom biti presudan. Mislim da smo mi tu u prednosti i nadam se pozitivnom rezultatu u Šapcu.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Napretka igra se sutra, u nedelju 18.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs