Ekipa Partizana u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala sa Banjice, ekipu Rada.

Crno-beli su u četvrtak odigrali naporan i uzbudljiv revanš meč sa Malatijom, a kiks u prethodnom prvenstvenom kolu ne da im prostora za predah i slavlje. Šef stručnog štaba Savo Milošević istakao je da će naterati igrače da razmišljaju isključivo o sutrašnjem protivniku, kao i da će sve zavisiti od igre njegovog tima:

’’Igračima smo juče dali neplaniran slobodan dan zbog potrošnje u četvrtak. Nije bilo planirano, ali smo odlučili da odmorimo ekipu. Tek posle večerašnjeg treninga ćemo znati stanje igrača. Ostojić sigurno neće igrati, za ostale ćemo videti. Već smo imali jedno loše iskustvo u ligi i ne smemo da dozvolimo takve stvari. Pristup mora da bude isti kao protiv Malatije. Rad nije dobro počeo ovu sezonu i poslednjih godina se dosta muči u Super ligi, ali je dugo tu, iskusan je superligaški tim i može da napravi problem. Dobili su utakmicu protiv Inđije i to može da im da samopouzdanje. Ali, uz svo dužno poštovanje protivnika, od nas zavisi. Znam da je promenjen trener, takve situacije su uvek neprijatne i kada ih gledam sa strane, a sada sam direktan akter. Sačuvaj bože da se radujem takvim stvarima. Imam mnogo prijatelja u Radu i žao mi je što je takva situacija. Do sada su nalazili načine da prežive, a ovo ostalo ne bih komentarisao, to su unutrašnje stvari.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Rada igra se sutra, u nedelju 18.avgusta 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs