Beogradska Crvena zvezda u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Gosti u ovaj meč ulaze samo tri dana nakon izuzetno napornog i uzbudljivog duela u Kupenhagenu, koji je sigurno ostavio traga, ali se nadaju nastavku niza pobeda na domaćoj sceni. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević istakao je da je domaći šampionat prioritet i da nema mnogo vremena za slavlje:

’’Vraćamo se obavezama u prvenstvu, idemo u Suboticu na tradicionalno neugodno gostovanje. Spartak ima svoju filozofiju i način rada. Iznedrili su dosta talentovanih fudbalera i u prošloj sezoni su na sjajan način prezentovali Srbiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Igraju ofanzivno i publika u Subotici hoće da uživa u fudbalu. Nažalost, kao i svi u Srbiji, primorani su da prodaju najbolje igrače. Prodali su veliki broj fudbalera u prethodnih godinu dana, ali i to je na neki način pokazatelj kvalitetnog rada. Sa klupe ih predvodi Gaćinović koji je dobar trener, temperamentan i neko ko želi da se nadigrava sa protivnikom. Siguran sam da će i ove sezone imati dobar učinak u ligi. Fokusirani smo na prvenstvo. Juče sam ponovo razgovarao sa igračima i jasno im je da, bez obzira na to ko će igrati, svako je dužan da pruži maksimum i da pokaže da zaslužuje dres Crvene zvezde. Prvenstvo je prioritet, o tome razmišljamo i siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Slavili smo posle prolaska protiv Kopenhagena, ali obaveze u sportu su takve da nemate mnogo vremena za slavlje. Već sad moramo da razmišljamo o Spartaku i o novim izazovima. Imamo malih problema sa rehabilitacijom pojedinih igrača, kao i sa povredama, ali verujem u ovaj tim. Posebno raduju kvalitetni tereni i akcija Fudbalskog saveza Srbije koji sam i ranije pohvalio. Pravi potez je sređivanje podloga, igrači zaslužuju da imaju maksimalne uslove.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde igra se danas, u subotu 17.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: crvenazvezdafk.com