Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Spartak ŽK – Crvena zvezda i Partizan – Rad.

SPARTAK ŽK – CRVENA ZVEZDA (subota 17.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Subotički Spartak u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvena zvezde. Biće zanimljivo videti da li će ekipa sa severa Bačke uspeti da se suprotstavi aktuelnom šampionu i kako će se iscrpljujući evropski duel odraziti na igru crveno-belih. Domaćini su sezonu započeli sa dve pobede i dva poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Bili su bolji od Rada (2:1) i Proletera (0:1), dok su poraze doživeli u duelima sa ekipama Radnika (4:0) i TSC-a (1:2). Gosti su odigrali meč manje, uz tri ostvarene pobede, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Bolji su bili u duelima sa ekipama Javor Matisa (2:0), Radničkog (2:0) i Mladosti (2:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.

PARTIZAN – RAD (nedelja 18.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 2)

Ekipa Partizana u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada. Tradicija kaže da su crno-beli apsolutni favoriti u ovom susretu, ali ne treba zaboraviti da su puleni Save Miloševića tri dana ranije odigrali važan evropski duel u Turskoj. Domaćini su u prva četiri kola odigrali tri susreta i zabeležili dve pobede i jedan remi, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Savladali su ekipe Inđije (0:1) i Mačve (4:0), a bodove podelili sa ekipom Napretka (2:2). Gosti su takođe odigrali tri susreta, uz jednu pobedu i dva poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Trijumf su ostvarili u susretu sa ekipom Inđije (1:0), a poraze doživeli u susretima sa ekipama Spartaka (2:1) i Vojvodine (5:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.