Ekipa Inđije u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Gostujući tim je superligašku sezonu započeo sa po jednim trijumfom, remijem i porazom. Šef stručnog štaba Srđan Blagojević istakao je da njegova ekipa neće potceniti ekipu Rada i da na predstojeći meč neće otići sa stavom da će biti lako:

’’Na svakoj konferenciji za štampu ističemo da je sledeća utakmica jako bitna, što je tačno. Nema razlike među protivnicima. Da li je to Partizan ili Mačva, Napredak ili Rad, nama je sve podjednako teško. I na svakoj utakmici, ponoviću se po stoti put, nismo favoriti. Bez obzira na bodovno slab početak Rada, izgubljene utakmice uz jednu odloženu, nikako se time ne zavaravamo. Rad je dugogodišnji superligaš, ekipa sa iskustvom. Bez obzira na te njihove probleme, nikako nećemo potceniti situaciju, naprotiv. Očekujemo vrlo motivisanog protivnika. Očekujemo protivnika s određenim pritiskom i željom da na prvoj utakmici kod kuće zabeleži tri boda. Sigurno nas očekuje jako težak posao. Na utakmicu sigurno nećemo otići sa stavom da će nam biti lako. Ne, naprotiv, biće nam izuzetno teško. Mi se pripremamo kao i za svakog protivnika. Poštujući ga, verujući u sopstvene snage, verujući u ono što radimo. Tako idemo na ovu utakmicu na Banjicu.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Inđije igra se danas, u subotu 10.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.