Beogradski Voždovac u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Voždovčani su od starta sezone odigrali dva susreta, uz jedan remi i jedan poraz, pa je ovaj meč od izuzetne važnosti. Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Rade Koković istakao je u svojoj izjavi za medije uoči ovog susreta da njegova ekipa poštuje Nišlije, ali da na gostovanje dolazi sa najvišim mogućim ambicijama:

’’Izvukli smo pouke iz prve dve odigrane utakmice i imali smo dosta vremena da uradimo korekciju svih stvari za koje mislim da su nas sputavale da postignemo bolji rezultat. Evidentan je pomak u razumevanju modela igre koji se zahteva od igrača, a atmosfera na treninzima je sve bolja i to je ono što me iskreno raduje. Obzirom da gostujemo aktuelnom vicešampionu, idemo u Niš s maksimalnim respektom, ali dolazimo takođe s najvišim mogućim ambicijama i pobeda je naš imperativ.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Voždovca igra se danas, u subotu 10.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs