Niški Radnički u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

U taboru domaćina nezdovoljni su izdanjem protiv Javor Matisa, i pored ostvarne pobede. Šef stručnog štaba niškog tima Simo Krunić istakao je da je prethodnu nedelju iskoristio da pokuša da kod igrača promeni pristup:

’’Nijedna utakmica u ligi nije laka, a mi smo u to najbolje mogli da se uverimo u prošlom kolu protiv Javora kod kuće. Sada nam dolazi Voždovac koji je neugodan tim. Čitao sam da imaju kadrovske probleme, da su se zahvalili na saradnji nekim igračima i da će ovde doći u izmenjenom sastavu. Ali te stvari ne treba da nas interesuju, već da budemo kocentrisani i u svakom slučaju bolji nego što smo bili u duelu sa Javorom. Sa velikom mukom smo uspeli da ih pobedimo i sa tim razmišljanjem dočekujemo susret sa Voždovcem. Moramo mnogo više da damo u svim elementima igre da bismo došli do željenog rezultata, a to je pobeda. Nisam zadovoljan kako smo igrali protiv Javora i prethodnu sedmicu sam iskoristio da promenim pristup kod igrača. Knežević će početi umesto Čumića, postoji velika verovatnoća da se u prvu postavu vrati Stojanović, dok će Haskić biti na klupi, jer još uvek nije spreman za devedeset minuta. Koja god postava da izađe, cilj je jasan, treba da budemo agresivni, da stvaramo više šansi, da jače pritiskamo protivničku zadnju liniju i ukoliko to odradimo kako treba, tri boda ne bi smela da izostanu.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Voždovca igra se danas, u subotu 10.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkradnickinis.rs