Šabačka Mačva u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Gosti su optimisti kada je reč o ovom gostovanju, iako sa puno respekta govore o Ivanjičanima. Šef struke crveno-crnih Darko Tešović istakao je da poraz u duelu sa ekipom Partizana nije poljuljao ekipu i da se naredni meč očekuje sa nestrpljenjem:

’’Idemo ekipi koja hoće da igra fudbal. Javor je, uz ekipu Inđije, klub koji je igrao najlepši fudbal u Prvoj ligi Srbije. Domaćini u narednom susretu imaju nov teren, termin utakmice je večernji, tako da postoje svi uslovi da gledaoci uživaju u kvalitetnom meču. Mi smo spremni i odlazimo u Ivanjicu da se nadigravamo. Imamo kvalitet, nije nas poraz protiv Partizana poljuljao, znamo gde nam je mesto i kom cilju stremimo. Do tog cilja ima još mnogo da se igra, ali je svaka utakmica jednako važna i u svakoj igrači moraju dati svoj maksimum. Ekipa je skoro kompletirana i siguran sam da će Mačva biti sve bolja i bolja.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Mačve igra se danas, u subotu 10.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkmacva.com