Fudbaleri i stručni štab Metalca otputovali su jutros u Crnu Goru gde će nastaviti pripreme za prolećni deo šampionata i odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

Ekspedicija fudbalskog kluba Metalac iz Gornjeg Milanova otputovala je juče u Crnu goru gde će obaviti drugi deo zimskih priprema za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije. Milanovčani će u Rafailovićima boraviti sve do 7.februara kada je planiran povratak u Srbiju.

Na put su pošli sledeći igrači: golmani Nemanja Belić, Ivan Kostić i Marko Minić, igrači Petar Pavlović, Saša Nikodijević, Boško Dopuđ, Vladimir Otašević, Srđan Simović, Dejan Koraksić, Nikola Stojković, Aleksandar Ivanović, Božidar Voškovac, Stefan Vukadin, Nemanja Mladenović, Branislav Tomić, Ersan Rovčanin, Ivica Jovanović, Nemanja Vukmanović, Taras Bondarenko, Nikola Grbović, Stefan Radojičić, Miloš Mijić, Marko Nikolić i Aleksandar Martinović.

Kapiten Stefan Panić priključiće se saigračima 31. januara, odmah nakon povratka reprezentacije Srbije iz SAD.

Igrače predvode šef stručnog štaba Nenad Vanić, treneri Boban Dmitrović i Dragoslav Nedeljković, trener golmana Rade Mijailović, fizioterapeut Mirko Miljanović, kao i vođa puta i direktor kluba Vladan Petrović.

U Crnoj Gori će protivnici biti Bokelj (28.januar), Lovćen (2.februar), Petrovac (4.februar) i Rudar (5.februar). Poslednju proveru ekipa Metalca će imati u Čačku gde će na novom terenu sa veštačkom travom biti gosti ekipe Borca.

FOTO: fkmetalac.rs