Ivanjički Javor Matis u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Domaćini su slabo započeli aktuelni šampionat, pa je gostovanje Šapčana prilika da osvoje prve bodove. Šef stručnog štaba Igor Bondžulić istakao je da svi u ekipi imaju želju da se pokažu u najboljem svetlu pred svojim navijačima i na novom terenu:

’’Igramo protiv Mačve, stabilnog superligaša poslednjih godina. Pokušaćemo da popravimo bodovni saldo. Mi u ovom duelu želimo pobedu, jer igramo pred svojim navijačima, prvi put na novom terenu. Imamo dobar rad iza sebe i sasvim korektno odigrane prve dve utakmice. Želimo da pokažemo svoje najbolje lice. Mačva je takođe slabo startovala, ali je uz nas imala možda i najteži raspored. Igrali su na strani protiv Vojvodine i Partizana i sa Inđijom kod kuće. Prve utakmice na svom terenu umeju da budu nezgodne, pa je i to za nas neka vrsta opomene. Mačva svakako ima svoje ambicije i želje na ovoj utakmici, žele da se pokrenu sa mrtve tačke, ali sam ja uveren da ćemo pronaći način da zabeležimo pobedu. Analizirali smo Mačvu kao i svakog protivnika. Po mom mišljenju, Miloš Adamović je srce tima i najbolji igrač Mačve, sa ogromnim iskustvom. Momak je iz Šapca, vidi se da voli klub i ima strast koju ja volim. Odličan je fudbaler i pravi vođa na terenu. Njihov tim je u dobroj meri izmenjen u odnosu na prošlu sezonu, mada je odbrana u potpunosti ostala na okupu. Doveli su pojačanja u napadu, gde su jači za Ašćerića i Šušnjara. Što se naše kadrovske situacije tiče, dobra je. Nemamo povređenih igrača, Đerić se vraća u tim.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Mačve igra se danas, u subotu 10.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkjavor.com