Najprijatnije iznenađenje starta šampionata, ekipa TSC-a, u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Zoltan Sabo i pored maksimalnog učinka nije u potpunosti zadovoljan. Svojim igračima je zamerio što su u sva tri susreta dozvolili da prime gol, ali je i istakao da veruje da će ovog vikenda ostvariti još jednu pobedu:

’’Dobro smo započeli ovu sezonu, nakon tri odigrane utakmice imamo tri pobede, uz dosta datih golova. Međutim, na svakoj od njih smo primili gol, što me čini nezadovoljnim, pa bih želeo da u subotu ostvarimo pobedu bez primljenog gola. To sigurno neće biti lako, jer je i naš naredni protivnik dobro otvorio sezonu, sa dve pobede, a igrali su i Evropu. Sigurno su među tri-četiri najbolje ekipe u Srbiji. Spoj su iskusnih igrača i mladih talenata, uz trenera koji gaji napadački fudbal. Tako da, nema sumnje da nas čeka teška, ali dobra utakmica, a ja sam siguran da će momci odigrati kao i u prethodnim mečevima i da ćemo ostvariti pobedu.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Čukaričkog igra se sutra, u subotu 10.avgusta 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: fktsc.rs