Ekipa Crvene zvezde u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Crveno-beli su u prethodnom kolu bili slobodni, zbog odlaganja susreta sa ekipom Voždovca, nakon čega su zabeležili remi u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Šef stručnog štaba Vladan Milojević istakao je u svojoj izjavi uoči ovog susreta da je ekipa Mladosti uvek neugodan gost, kao i da je osvajanje titule prioritet u aktuelnoj sezoni:

’’Mladost je odlična ekipa, tim koji je u vrhu srpskog fudbala, što je i pokazala prošle godine. Bez obzira na odlazak trenera Nenada Milovanovića, kojem bih čestitao i poželeo uspeh u radu sa mladom reprezentacijom, siguran sam da će njegov zamenik Goran Stanić uspeti da sprovede njihovu filozofiju. Promenili su dosta igrača, očekujem njihov karakterističan stil fudbala, agresivan. Ekipa su koja uvek dobro odigra na Marakani. Moramo biti obazrivi, strpljivi i fokusirani samo na ovu utakmicu. Svaki sledeći duel nam je najvažniji i nadam se da ćemo u petak nastaviti da beležimo dobre rezultate uz podršku navijača. Nemamo mnogo vremena da razmišljamo o prethodnoj utakmici. Poručio sam fudbalerima da nam je bitna Mladost i koliko god stereotipno zvučalo prioritet ove godine nam je da uzmemo titulu i daćemo sve od sebe da to ostvarimo. Posle utakmice sa Lučancima imaćemo vremena da se fokusiramo na meč sa Kopenhagenom. Moramo da imamo pozitivan duh, ne samo u fudbalu nego i u životu. Tomane izgleda mnogo bolje nego ranije i verovatno će sutra dobiti minutažu kako bi počeo da se integriše u ekipu. Mislim da sve ide u najboljem smeru.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti igra se danas, u petak 09.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: crvenazvezdafk.com