Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Mladost i Napredak – Partizan.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST (09.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Domaćin ima ulogu favorita, ali će biti zanimljivo videti kako će kratka pauza nakon napornog evropskog okršaja uticati na igru aktuelnog šampiona. Crveno-beli su do sada odigrali dva susreta, zbog odlaganja susreta sa ekipom Voždovca, zabeleživši pobede u duelima sa ekipama Javor Matisa (2:0) i niškog Radničkog (2:0). Lučanci su u prva tri prvenstvena kola savladali ekipu Radnika (2:1), pretrpeli poraz u duelu sa ekipom TSC-a (5:1) i podelili bodove u duelu sa ekipom Proletera (1:1). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.

NAPREDAK – PARTIZAN (11.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Mladost’’ u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Mečevi ova dva tima uvek su bili izuzetno zanimljivi i uzbudljivi, pa se bez obzira na slabiju formu domaćina očekuje odličan fudbal i lepa atmosfera. Kruševljani su u prva tri prvenstvena kola doživeli isto toliko poraza, u susretima sa ekipama Čukaričkog (1:0), Vojvodine (0:2) i Inđije (1:0). Beograđani su do sada odigrali meč manje, zbog odlaganja susreta sa ekipom Javor Matisa, zabeleživši pobede u duelima sa ekipama Inđije (0:1) i Mačve (4:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.