Najbolji igrač nekompletnog 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Petar Bojić, trostruki asistent u ubedljivoj pobedi Vojvodine nad ekipom Rada u Novom Sadu.

I treće ovosezonsko kolo donelo je nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva i rezultata, kao i lepih golova, a viđene su i dve vrlo ubedljive pobede. Jednu od njih ostvarila je novosadska Vojvodina koja je u derbiju kola savladala beogradski Rad rezultatom 5:0 (3:0). Jedan od najzaslužnijih za takav rezultat je prvotimac novosadskih crveno-belih Petar Bojić koji je pružio odličnu partiju, sjajno sarađivao sa saigračima i čak tri puta bio asistent kod postizanja pogodaka. Njegova idealna dodavanja uspešno su iskoristili Vinsent Eze i Mihajlo Nešković (dva puta). Pokazao je da će biti veliko pojačanje za tim koji je u ovu sezonu ušao sa velikim ambicijama.


FOTO: fkvojvodina.rs

Petar Bojić (27) je rođen u Užicu, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za Slogu iz Pežege, Napredak, Čukarički i Mladost iz Lučana, odakle je ovog leta i stigao u Novi Sad. Ove sezone je bio član startne postave na sva tri odigrana susreta.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: