Subotički Spartak u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Domaćini u ovaj meč ulaze nakon teškog poraza u Surdulici, ali ističu da to ostavljaju iza sebe i razmišljaju samo o narednom susretu. Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović smatra da je protivnička ekipa u dobroj formi i puna samopouzdanja, ali da su njegovi igrači maksimalno spremni za nedeljni duel:

’’Biće to utakmica od izuzetnog rezultatskog značaja, a biće i dosta takmičarskog nabolja, što je i normalno kada igrate sa klubom koji je na tridesetak kilometara od vas i koji se značajno digao u poslednje vreme. Sigurno i oni imaju svoje ambicije, cenimo rivala, dobro su organizovani, dobri su na terenu i puni samopouzdanja. Ali, za nas sve to sada nije bitno, bićemo maksimalno mobilisani i maksimalno spremni za utakmicu. Malo nam je teško palo gostovanje u Surdulici. Možemo pričati da smo u većem delu utakmice imali dominaciju i kontrolu igre, ali kada izgubiš sa 4:0 svaka priča je suvišna. Sve ono što je bilo loše ostavljamo iza sebe, okrećemo se novim izazovima, a to je upravo utakmica protiv TSC-a. Kadrovska situacija se popravila, drago mi je što se vratio Tekijaški, a jedino ne računamo na Cucina koji je doživeo povredu u poslednjoj utakmici. Uzdamo se u ono što radimo i nadam se da ćemo biti na nivou i zadovoljiti i navijače koje očekujem u što većem broju, jer je ovo ipak derbi Severno-bačkog okruga.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i TSC-a igra se danas, u nedelju 04.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkspartak.com