Šabačka Mačva u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Gosti u ovaj meč ulaze sa željom da naprave iznenađenje, ali i svesni da je domaći tim apsolutni favorit. Šef stručnog štaba crveno-crnih Darko Tešović istakao je da je u ovom momentu svaki bod bitan i da njegov tim u ovaj meč ulazi sa mnogo motiva i vere u dobar rezultat:

’’O Partizanu ne treba mnogo pričati, veliki klub, dobra ekipa. Svesni smo da je pred nama težak meč, ali mi smo spremni i mogu reći da igrači jedva čekaju utakmicu. To je vrlo lep i afirmativan susret i za klub i za igrače. Sigurno nećemo ići da se branimo, napašćemo koliko nam protivnik dozvoli. Očekuje nas dobar teren. Imamo iskustvo od ranijih utakmica protiv Partizana, prisutni su motiv i vera u ono što radimo, tako da verujem da će sutrašnja utakmica imati kvalitet. Par igrača nije spremno, ali ostali predano rade jer su svesni da nam svaki bod treba. Protivnik je nebitan, važno je samo da sabiramo bodove.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Mačve igra se danas, u nedelju 04.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkmacva.com