Niški Radnički u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Nišlije još uvek nisu prežalile evropski neuspeh, ali se što pre moraju u potpunosti okrenuti domaćem prvenstvu kako bi i ove godine bili konkurentni u borbi za najviši plasman. O tome je u izjavi za medije datoj pred susret sa Ivanjičanima govorio i šef stručnog štaba Simo Krunić koji je istakao da je pobeda jedina prihvatljiva opcija:

’’Igramo na Čairu i daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu u ovom meču. U prošlom kolu smo poraženi od Crvene zvezde i moramo se što pre vratiti na pobednički put u domaćem prvenstvu.  Ispadanje od Flore u Ligi Evrope ostavilo je velike psihičke poslednice na nas, pre svega zbog odgovornosti prema klubu i ljudima koji ga vode, a koji su nam sve dali i omogućili vrhunske uslove za rad. Sve to nas još uvek boli, ali mi moramo da se okrenemo Super ligi. Čeka nas Javor koji je tradicionalno neugodan rival za sve timove u ovoj ligi. Oni su do sada odigrali samo jednu utakmicu u prvenstvu, izgubili u gostima od Zvezde sa 2:0, i gledajući taj meč stekao sam utisak da se radi o veoma disciplinovanoj ekipi. Organizovano se brane i pokušavaju da protivnika ugroze iz kontri. Tako su igrali protiv Crvene zvezde, a ja očekujem da tako igraju i protiv nas. Mi ovaj meč dočekujemo spremni i svesni da nam nijedan drugi rezultat osim pobede ne odgovara. Igramo pred svojom publikom, imaćemo sigurno lepu podršku sa tribina i sve preduslove da odigramo dobro i osvojimo tri boda.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Javor Matisa igra se danas, u subotu 03.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkradnickinis.rs