Novosadski Proleter će u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Užicu biti gost lučanske Mladosti.

Gosti su u prva dva kola stigli do jednog boda, ali nisu nezadovoljni prikazanom igrom, naročito u prethodnom susretu sa ’’zmajevima’’. Šef stručnog štaba Milić Ćurčić ističe da je atmosfera obećavajuća i da veruje u osvajanje sva tri boda:

’’Mladost je uvek bila dobar domaćin i očekuje nas teško gostovanje. Domaća ekipa sastavljena je od iskusnih fudbalera, igra fajterski, u svakom trenutku zna šta hoće, a rezultat iz Sente nije merilo njene vrednosti. Sigurno je da će želeti da se pobedom iskupe za kiks. Atmosfera je obećavajuća, igrači su svesni gde su grešili i mislim da spremni dočekujemo ovo gostovanje. Očekujem pravu reakciju u smislu pozitivnog rezultata. Svim raspoloživim snagama suprotstavićemo se iskusnom rivalu, a najveća opasnost pretiće nam od Pavlovića i Odite. Imaju i odličnu skok igru, kao i ofanzivni prekid, jer imaju odlične skakače. Radili smo na tome u ovoj nedelji, pripremali se i nadam se našoj dobroj partiji, realizaciji i pozitivnom rezultatu. Biće nekih promena u skladu sa igrom kojoj težimo. Nećemo odustati od napadačkog fudbala, uz znanje i htenje svakog pojedinca. Idemo u Lučane da se nadigravamo, očekujem pozitivan rezultat, odnosno nadam se osvajanju sva tri boda.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Proletera igra se danas, u petak 02.avgusta 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.