Od petka do nedelje na programu je sedam od osam mečeva 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Vojvodina – Rad i Partizan – Mačva.

VOJVODINA – RAD (subota 03.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Novosadska Vojvodina u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Bačkoj Palanci dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada. Novosađani su u prvom ovosezonskom kolu kao domaćini savladali ekipu Mačve rezultatom 3:1, dok su u narednoj rundi kao gosti bili bolji od ekipe Napretka rezultatom 0:2. Beograđani su na startu sezone poraženi u Subotici od ekipe Spartaka rezultatom 2:1, dok je njihov naredni meč odložen zbog obaveza ekipe Čukaričkog u evropskim kvalifikacijama. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.

PARTIZAN – MAČVA (nedela 04.avgust, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Partizan u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Humskoj dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Crno-beli su sezonu otvorili pobedom na gostovanju u Inđiji rezultatom 0:1, dok je njihov drugi meč odložen zbog nastupa u evropskim kvalifikacijama. Šapčani su u prvom kolu šampionata pretrpeli poraz na gostovanju novosadskoj Vojvodini rezultatom 3:1, dok su u narednom kolu na svom terenu podelili bodove sa ekipom Inđije nakon rezultata 2:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.