Kruševački Napredak u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Svesni su u taboru domaćina da ih nakon startnog poraza čeka još jedan susret sa ekipom koja ima velike ambicije, ali ipak veruju da uz pomoć navijača mogu do prvih bodova. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Predrag Rogan istakao je da ekipa Vojvodine ima dosta kvalitetnih pojedinaca:

’’Očekuje nas još jedna utakmica protiv pretendenta za visok plasman. Imamo veliko poštovanje prema ekipi Vojvodine, jer svi znamo da je dolazak novog trenera upravo vezan sa ambicijama Vojvodine. Njegove ekipe igraju agresivno, sa puno ritma i tempa. Vojvodina ima dosta kvalitetnih pojedinaca. Oni su dobro startovali i to je vetar u leđa. Sa druge strane, smatram da su moji igrači pokazali potencijal. Svestan sam da nijedan poraz nije prijatan, bez obzira što su pokazali dobru igru. Očekujem da ćemo pozitivne stvari sa Banovog brda ponoviti u nedelju. Ako tako bude, uz posvećenost i požrtvovanost ovih momaka, kao i navijača koje pozivam da dođu u što većem broju da nam daju energiju i podrže ove momke koji to stvarno zaslužuju,  nadam se da ćemo se svi zajedno radovati prvim bodovima u novoj sezoni.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Vojvodine igra se danas, u nedelju 28.jula 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fknapredak.rs