Šabačka Mačva u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gostujuću ekipu Inđije.

Domaćini u ovaj meč ulaze nakon poraza na ovosezonskoj premijeri, a pobeda bi bila od velikog značaja za nastavak takmičenja, pre svega zbog samopouzdanja. Šef stručnog štaba Darko Tešović istakao je da će sve biti lakše po završetku prelaznog roka i konačnog formiranja ekipe:

’’Trka je tek počela i još uvek se u ekipi slaže ono što treba. Dosta stvari je na svom mestu, međutim ima i onih koje nisu. Nadam se da ćemo ubrzo završiti i sa prelaznim rokom i da će još eventualno jedan igrač doći, na poziciju koja nam je bitna. To nas je malo remetilo u radu oko sastava ekipe, međutim imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji su svesni šta im donosi dobra igra u Mačvi. Konkurencija u ekipi je mnogo jača nego prethodnih godina i sigurno će naterati i ostale igrače da daju svoj optimalni kvalitet. Što se tiče sutrašnjeg protivnika, pripremamo se na uobičajen način, upoznati smo odlično sa dobrim i lošim stranama ekipe Inđije. Očekujem da će sutra publika na stadionu uživati u odličnoj fudbalskoj atmosferi, u dobroj utakmici i kvalitetnoj igri. Prvenstvo traje još 36 kola, a na samom startu sezone nijedna ekipa u ligi nije u punoj formi. Ja se nadam da ćemo sa novajlijama koji su pristigli u klub, vrlo brzo doći u onu našu prepoznatljivu formu. Navijači sve gledaju drugačije, kroz rezultat, ali i to će doći. Ja bih voleo da svake utakmice dopisujemo bodove, bez obzira da li su tri ili jedan, važno je stalno na konto dodavati bodove. Teren je odličan i pružiće nam maksimalan užitak. Inđija je ekipa koja hoće da igra fudbal i siguran sam da će na obe strane publika sutra imati šta da vidi.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Inđije igra se danas, u subotu 27.jula 2019.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: fkmacva.com