U subotu i nedelju na programu je šest od osam mečeva 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Radnički Niš i Napredak – Vojvodina.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI NIŠ (subota 27.jul, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Prethodnu sezonu ovi timovi su završili na prve dve pozicije, a njihovi mečevi bili su izuzetno kvalitetni i zanimljivi, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Crveno-beli su sezonu započeli pobedom na domaćem terenu nad ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 2:0. Nišlije su na startu sezone na domaćem terenu savladale ekipu novosadskog Proletera, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.

NAPREDAK – VOJVODINA (nedelja 28.jul, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Kruševački Napredak u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Mečevi ovih rivala uvek su bili izuzetno atraktivni i kvalitetni, pa nema sumnje da će publika i ovoga puta biti u prilici da uživa u dobrom fudbalu. Kruševljani su sezonu započeli porazom na gostujućem terenu u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 1:0. Novosađani su na startu sezone na svom stadionu bili bolji od ekipe Mačve, a rezultat je bio 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.