Prošlog vikenda se posle dva meseca ponovo vodila borba za bodove na superligaškim terenima. U isto vreme odvijala se i borba za bodove u igri koja je osvojila srca miliona ljubitelja fudbala širom sveta, tačnije u srpskoj verziji te igre.

U saradnji sa izraelskom kompanijom Funatix razvijena je zvanična fantazi igra Linglong Tire Super lige Srbije, a već nedelju dana nakon puštanja u rad novog sajta i aplikacije više hiljada igrača priključilo se takmičenju u kome mogu da pokažu svoje poznavanje srpskog fudbala.


Unapređeni dizajn, dodatne funkcionalnosti i širok spektar zanimljivih igara, poput privatnih liga, razlog su da verujemo da će ova igra biti sve popularnija među pravim ljubiteljima srpskog fudbala. Borbe se vode i među navijačima superligaških klubova, jer se rangira i njihova uspešnost u ovoj igri, kao i njihova brojnost. Najbolje takmičare tokom sezone čekaju i mnoga iznenađenja, a najbolje među najboljima i vredne nagrade.


Igru možete započeti na web sajtu kome pristupate OVDE, a na naslovnoj stranici sajta možete pronaći i link za skidanje aplikacije.