Novi član elitnog ranga, ekipa Inđije, u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Povratnici iz Inđije nadaju se da će se ovoga puta među najboljim timovima zadržati duže nego prethodni put, u sezoni 2010/11. Šef stručnog štaba zeleno-belih Srđan Blagojević ističe da njegovom timu niko ne može da oduzme nadu da mogu da iznenade velikog rivala:

’’Iluzorno je trošiti reči o fudbalskom klubu Partizan, jednom od dva naša najveća kluba. Favoriti su ne samo protiv nas, nego i protiv skoro svih klubova u ovoj ligi. Mi generalno, kao novajlije u ovoj ligi, ne možemo nositi ulogu favorita ni protiv jednog kluba u ovoj ligi. Ali se iskreno nadam da vremenom možemo da steknemo nekakav autoritet i da možemo da zauzmemo neku poziciju za koju bi voleli da je posedujemo u ovom prvenstvu. Ono što je sigurno, trebaće nam mnogo truda, mnogo koncetracije. Niko ne može da nam oduzme nadu da u nekoj kvalitetno odigranoj utakmici možemo da se nadamo i nekom povoljnom rezultatu. Daćemo sve od sebe da publika koja dođe u nedelju na utakmicu ima šta da vidi, pre svega od nas, a za koliko će to rezultatski biti dovoljno, videćemo na kraju utakmice.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Partizana igra se danas, u nedelju 21.jula 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkindjija.com