Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Javor Matis i Inđija – Partizan.

CRVENA ZVEZDA – JAVOR MATIS (subota 20.jul, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Aktuelni šampion, ekipa Crvene zvezde u okviru 1.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Crveno-beli su već započeli sezonu mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona, gde su u prvoj rundi zabeležili jedan remi i jednu pobedu. Ivanjičani su se nakon iznenađujućeg ispadanja iz elitnog ranga ekspresno vratili u društvo najboljih, gde im je po kvalitetu i mesto. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 20:00 časova.

INĐIJA – PARTIZAN (nedelja 21.jul, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Novi član elitnog ranga, ekipa Inđije, u okviru 1.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Povratnici iz Inđije nadaju se da će se ovoga puta među najboljim timovima zadržati duže nego prethodni put, u sezoni 2010/11. Crno-beli će nakon razočaravajućeg trećeg mesta u prethodnoj sezoni sigurno pokušati da u novoj trci šampionsku titulu vrate u Humsku. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.