Fudbalski klub Napredak predstavio je danas novog šefa stručnog  Predraga Rogana koji će na tom mestu naslediti iskusnog Milorada Kosanovića.

U prisustvu velikog broja predstavnika medija, potpredsednik kluba Bojan Miladinović i novi šef stručnog štaba Predrag Rogan potpisali su danas jednogodišnji ugovor, čime je ozvaničen njegov dolazak na klupu ’’čarapana’’. Tom prilikom Miladinović je istakao da je Rogan u datom trenutku bio pravi izbor za Napredak:

’’Poznato je da Napredak ima visoko zacrtane ciljeve za ovu godinu. Predrag Rogan se rado odazvao našem pozivu, jer su nam se ciljevi za predstojeću sezonu negde poklopili. Ambiciozno ulazimo u novu sezonu, i za početak, cilj je plasman među osam najboljih, a nakon toga i mogućnost izlaska na evropsku scenu.’’

Prisutnima se potom obratio i novi šef stručnog štaba koji je istakao da je sa zadovoljstvom prihvatio poziv predsednika Marka Miškovića da u ovoj sezoni predvodi Napredak:

’’Nije bilo teško prihvatiti ponudu Marka Miškovića, jer su nam želje iste. Napredak je klub sa tradicijom, ima najfudbalskiju publiku, i pred nama je veliki posao. Atmosfera u klubu i ekipi je jako pozitivna, i nije teško uklopiti se. Ambicije su nam iste. Pojačavamo se na svim pozicijama i nadam se da ćemo do polaska na pripreme imati veći deo ekipe.’’

Do odlaska na Taru, koji je planiran za 24.jun, ekipa će raditi u Kruševcu, a u subotu bi trebalo da se odigra prva kontrolna utakmica protiv ekipe Radnika.

FOTO: fknapredak.rs