Okupljanjem i prvim treningom u FC ’’Vujadin Boškov’’ u Veterniku fudbaleri Vojvodine su juče započeli pripreme za novu sezonu.

Fudbaleri i stručni štab novosadske Vojvodine okupili su se juče kako bi započeli pripreme za predstojeću sezonu 2019/20. Kako još uvek nije imenovan novi šef stručnog štaba, prvi trening vodio je pomoćni trener Nemanja Krtolica. Pre početka treninga, igrače su u ime kluba pozdravili i obratili im se član Upravnog odbora Dušan Bajatović, koji je najavio da će sve obaveze prema njima biti regulisane i ispoštovane, odnosno generalni direktor Darko Jevtić, prema čijim rečima se može očekivati da Vojvodina novog šefa stručnog štaba dobije početkom naredne nedelje.

Na današnjem treningu pojavilo se ukupno 34 igrača, pri čemu praktično nije bilo ni dolazaka ni odlazaka u odnosu na tim koji je nastupao u prošloj sezoni. Sa pozajmice iz Bečeja u Vojvodinu su se vratili vezista Aleksandar Mirkov i desni bek Marko Mandić, dok su nakon sezone provedene u Kabelu u redovima Vojvodine ponovo golman Vukašin Pilipović i vezisti Đorđe Pantelić i Predrag Vladić.

Na spisku igrača koji su juče započeli pripreme nalaze se: Emil Rockov, Nemanja Simić, Nemanja Toroman, Vukašin Pilipović, Aranđel Stojković, Milan Lazarević, Marko Mandić, Marko Bjeković, Mladen Devetak, Andrej Jakovljević, Daniel Graovac, Siniša Saničanin, Ranko Veselinović, Damir Zlomislić, Vuk Mitošević, Mirko Topić, Aleksandar Mirkov, Nemanja Ahčin, Ognjen Đuričin, Damjan Gojkov, Predrag Vladić, Kristijan Živković, Nemanja Milojević, Eze Vinsent, Đorđe Pantelić, Milan Đurić, Aleksandar Mesarović, Nikola Srećković, Mihajlo Nešković, Dejan Zukić, Bojan Matić, Seku Kone, Nikola Gajić i Milan Vidakov.

Zbog obaveza u omladinskoj reprezentaciji Srbije (U-18) današnji trening propustili su štoper Danilo Mitrović i vezista Dragoljub Savić, dok su zbog povreda odsustvovali štoper Igor Jeličić i vezista Dobrica Tegeltija.

Početkom naredne nedelje ekipa Vojvodine će se preseliti na Zlatibor, a do tada će trenirati na terenima FC ’’Vujadin Boškov’’ u Veterniku.

FOTO: fkvojvodina.rs