Beograd: Početak priprema ''brđana'', prozivku obavio novi šef struke

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1199

Stručni štab Čukaričkog na čelu sa Aleksandrom Veselinovićem izvršio je prozivku igrača, čime su započele letnje pripreme za predstojeću borbu na tri ’’fronta’’.

Ekipa Čukaričkog je juče započela pripreme za novu sezonu u kojoj će nastupati na tri ’’fronta’’. Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Aleksandar Veselinović, u prisustvu svog pomoćnika Dušana Đorđevića. Igrače su pozdravili sportski direktor Nenad Mirosavljević i Vladimir Matijašević.


Na prvom okupljanju na stadionu na Banovom brdu pojavilo se 28 igrača, i to: Marko Docić, Luka Stojanović, Ognjen Mudrinski, Asmir Kajević, Darko Puškarić, Stefan Kovač, Stefan Šapić, Slobodan Tedić, Luka Luković, Aleksandar Đorđević, Stefan Veličković, Dimitrije Kamenović, Marko Šarić, Kosta Aleksić, Milutin Vidosavljević, Đorđe Šošević, Andrija Fratrović, Nikola Terzić, Bojica Nikčević, Slobodan Rubežić, Vasilije Bakić, Marko Rakonjac, Nemanja Belić, Đorđe Petrović, Novak Mićović, Miroslav Bogosavac, Mink Peters i Sava Radić. Izostali su reprezentativac Crne Gore Boris Kopitović, reprezentativac Gane Samuel Ovusu i povređeni Miladin Stevanović.


U narednim danima igrači Čukaričkog će po grupama obavljati lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu rada na Košutnjaku, a u Beogradu će trenirati do polaska na pripreme 20.juna. Dan pred polazak u slovenačko Pohorje ekipa Čukaričkog će odigrati prijateljski meč protiv novosadskog Proletera. Povratak iz Slovenije planiran je za 3.jul, a prvi meč u novoj sezoni ’’brđani’’ će igrati 11.jula u okviru prvog kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope. Žreb za prve dve runde kvalifikacija za Ligu Evrope biće održan 19.juna u sedištu UEFA u Nionu.

Kapiten Čukaričkog, Marko Docić, istakao je da je zadovoljan prethodnom sezonom i da će i u novoj sezoni ciljevi biti slični. On je takođe poželeo puno uspeha novom šefu stručnog štaba:

’’Zadovoljan sam sezonom iza nas, ostvarili smo zacrtani cilj, uspeli smo da izborimo plasman u Evropu. Naravno da će i ove sezone ciljevi Čukaričkog biti slični, da budemo u vrhu tabele. Moraćemo da razmišljamo i o evropskim utakmicama, želja nam je da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu i da što dalje doguramo. Već 19.juna je žreb za prva dva kvalifikacija za Ligu Evrope, videćemo ko će nam biti rivali. Svi smo zahvalni doskorašnjem šefu struke Kruniću, ostvario je cilj koji je bio pred njim. O novom šefu struke sam čuo sve najbolje, i kao osobi i kao treneru. Nadam se dobroj saradnji, a mi igrači ćemo se truditi da ispunimo zahteve koje stavi pred nas i da naravno počnemo da pobeđujemo od prvog kola u Evropi.’’

FOTO: fkcukaricki.com

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte