Subotica: Oproštajni meč u čast kapitena Vladimira Torbice

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1191

Legendarni kapiten subotičkog Spartaka Vladimir Torbica završava igračku karijeru, a njemu u čast klub je organizovao revijalnu oproštajnu utakmicu.

Gradski stadion u Subotici danas će ugostiti sve one koji žele da pozdrave dugogodišnjeg kapitena ’’golubova’’ Vladimira Torbicu koji završava igračku karijeru. Nakon dvanaest godina provedenih u klubu sa severa Bačke došlo je vreme da miljenik navijača preuzme neku novu dužnost, a u njegovu čast dres sa brojem osam biće povučen iz upotrebe. U revijalnom susretu sa jedne strane biće njegovi ovosezonski saigrači, a sa druge strane Vladimir Torbica i prijatelji. Meč će direktno prenositi TV Arena sport na svom trećem programu, sa početkom u 18:00 časova. Ulaz na stadion je besplatan.

Vladimir Torbica (38) je rođen u Somboru, a tokom karijere je nastupao na poziciji centralnog veznog igrača. Ponikao je u ekipi Radničkog iz Sombora, zatim je bio član Mladosti iz Apatina, da bi potom u plavo-belom dresu zabeležio čak 357 nastupa i postigao 51 pogodak.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte