Pilot verzija zvanične fantazi igre Super lige Srbije okončana je proteklog vikenda mečevima poslednjeg kola, a nova sezona doneće i novo nadmetanje.

Od četvrtka 11.aprila svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji, naročito ljubitelji fantazi fudbala, imali su priliku da uživaju u novoj verziji globalno popularne igre vezanoj za Super ligu Srbije. Pilot verzija je obuhvatila finiš aktuelne sezone i bila je priprema je za predstojeću sezonu 2019/20 koja će moći da se igra od samog starta i tokom koje ćete biti u prilici da pokažete svoje poznavanje srpskog fudbala.

Nakon sedmog takmičarskog vikenda sa ogromnim zadovoljstvom možemo da kažemo da je reakcija na ovu igru bila izuzetno dobra i da je za samo nekoliko nedelja otvoreno više hiljada naloga. Takmičari su odabrali igrače za svoj tim i započeli učešće u borbi za najbolji plasman i vredne nagrade. Prvim dobitnicima prošle nedelje su već uručene osvojene nagrade, a reakcije su bile sjajne.

Od sinoć je dostupno i sedmo nedeljno rangiranje takmičara i igrača, kao i najnoviji ’’Fantazi tim kola’’. Pobedniku će kao i proteklih nedelja pripasti XBOX, dok će drugoplasiranom i trećeplasiranom takmičaru pripasti dresovi.




Pratite naš sajt i društvene mreže i budite informisani o pripremama za narednu sezonu, novitetima koji vas očekuju i nagradama koje ćete imati priliku da osvojite. Pilot verziju igre možete pogledati OVDE.