U nedelju su na programu svi mečevi poslednjeg 37.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Napredak i Partizan – Proleter.

CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK (nedelja 19.maj, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Ovosezonski šampion, ekipa Crvene zvezde, u poslednjem 37.kolu Super lige Srbije na stadionu ‘’Rajko Mitić’’ dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Biće to prilika da crveno-beli pred svojim navijačima proslave osvajanje nove titule i zasluženo podignu pehar nakon duge i teške sezone u kojoj su zabeležili sjajne rezultate u sva tri takmičenja. Domaći tim je ove sezone zabeležio trideset i dve pobede, uz tri remija i samo jedan poraz, pa sa 57 bodova na svom kontu zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz dvanaest remija i dvanaest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 3:3. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kruševcu kada je ekipa Crvene zvezde slavila rezultatom 0:3, a drugi put u Beogradu kada je isti tim ponovo slavio rezultatom 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.

PARTIZAN – PROLETER (nedelja 19.maj, 19:00 časova, TV Arena sport 3)

Ekipa Partizana u poslednjem 37.kolu Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Biće to poslednji meč dugogodišnjeg kapitena crno-belih Saše Ilića na ovom stadionu i prava prilika da se navijači oproste od igrača koji je oborio mnoge klupske rekorde i obeležio jednu uspešnu epohu. Domaći tim je ove sezone zabeležio devetnaest pobeda, uz devet remija i osam poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 1:2. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz jedanaest remija i petnaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Novom Sadu kada je ekipa Partizana slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Beogradu kada je isti tim ponovo slavio, ovoga puta rezultatom 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.