U petak i subotu na programu su svi mečevi 36.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Proleter – Crvena zvezda i Vojvodina – Partizan.

PROLETER – CRVENA ZVEZDA (petak 10.maj, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 36.kola Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde ekipa Proletera dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Ovaj meč nema takmičarski značaj za rivale, pozicije su im jasne, ali nema sumnje da će oba tima pokušati da završe sezonu na najbolji mogući način. Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz jedanaest remija i četrnaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 3:0. Gosti su ove sezone ostvarili trideset i jednu pobedu, uz tri remija i jedan poraz, pa su sa 54 boda na svom kontu već obezbedili 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Novom Sadu kada je ekipa Crvene zvezde slavila rezultatom 0:2, a drugi put u Beogradu kada je isti tim slavio rezultatom 4:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

VOJVODINA – PARTIZAN (subota 11.maj, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 36.kola Super lige Srbije takođe se igra u Novom Sadu gde ekipa Vojvodine dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Mečevi ovih rivala uvek su bili izuzetno borbeni i zanimljivi, rivalstvo je dugotrajno i veliko, pa bez obzira na trenutne pozicije treba očekivati odličnu utakmicu. Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz deset remija i petnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Radničkog iz Niša, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili osamnaest pobeda, uz devet remija i osam poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 2:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Partizana slavila rezultatom 2:0, a drugi put u Novom Sadu kada je ekipa Vojvodine slavila rezultatom 3:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.