Vranjski Dinamo u okviru 35.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gostujuću ekipu Zemuna. Biće to direktan duel sa ekipom koja je, poput Vranjanaca, jedan od konkurenata za ispadanje u niži rang, pa treba očekivati žestoku borbu.

Domaći tim je ove sezone ostvario šest pobeda, uz šest remija i dvadeset i dva poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Rada, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz jedanaest remija i osamnaest poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 7:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Surdulici kada je ekipa Dinama slavila rezultatom 1:0, a drugi put u Zemunu kada je ekipa Dinama ponovo slavila, ovoga puta rezultatom 1:2.

Pomoćnik u stručnom štabu vranjskog tima Radmilo Jovanović istakao je da njegov tim hvata ’’poslednji voz’’ za opstanak u ligi i da je ekipa maksimalno spremna:

’’Maksimalno smo spremni, daćemo dvesta odsto snage, znanja i energije protiv Zemuna kako bismo ostvarili pobedu, jer je ta utakmica za nas poslednji voz kako bismo se priključili ekipama koje su još u igri za opstanak u ligi. Sigurno je da nećemo moći da računamo na Šeguna Okamijana. On je u prošloj utakmici sa Radom zadobio takvu povredu da sigurno neće igrati do kraja sezone, Matsukas je takođe dobio jedan udarac, ali smatram da će u nedelju biti spreman za igru. Nedeljković se oporavio od povrede i mislim da će on sedeti na klupi. Naša greška u meču sa Radom bila je slaba realizacija, zbog čega nam je izmakao bod. Očekujem da protiv Zemuna prikažemo igru koju smo demonstrirali u prvom poluvremenu utakmice sa Voždovcem u Vranju, gde smo bili nadmoćni. Podsetiću vas da smo mi praktično celo prvenstvo igrali kao gosti, druga bi pesma bila da smo imali pravo da igramo u Vranju.’’

Meč 35.kola Super lige Srbije između Dinama i Zemuna igra se danas, u nedelju 05.maja 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.