U nedelju su na programu svi mečevi 35.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Napredak i Crvena zvezda – Mladost.

PARTIZAN – NAPREDAK (nedelja 05.maj, 18:00 časova, TV Arena sport 2)

Derbi meč 35.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Borba za Evropu ušla je u uzbudljivu završnicu, svaki bod može biti presudan, a gosti su više puta dokazali da umeju da nadigraju ’’večite’’. Domaći tim je ove sezone ostvario sedamnaest pobeda, uz devet remija i osam poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz jedanaest remija i jedanaest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 5:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1, a drugi put u Kruševcu kada je ekipa Napretka slavila rezultatom 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST (nedelja 05.maj, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Važan meč u okviru 35.kola Super lige Srbije igra se i na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje lučansku Mladost. Crveno-belima bi pobeda u ovom susretu donela novu titulu, dok su gosti još uvek u igri za plasman u Evropu, pa treba očekivati veliku borbu za bodove. Domaći tim je ove sezone ostvario čak trideset pobeda, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti ubedljivo savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 0:5. Gosti su ove sezone ostvarili šesnaest pobeda, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Partizana, a rezultat je bio 2:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Crvene zvezde slavila rezultatom 2:1, a drugi put u Lučanima kada je ista ekipa ponovo slavila, ovoga puta rezultataom 1:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.