Tešović: Spartak je sigurno ekipa za respekt i neće doći da se preda

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1103

Šabačka Mačva u okviru 34.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka. Ubedljiv poraz pred svojom publikom u prethodnom kolu sigurno nije dobro uticao na ekipu, ali stručni štab najavljuje bolje izdanje.

Domaći tim je ove sezone ostvario devet pobeda, uz devet remija i petnaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzima 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 1:5. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz devet remija i trinaest poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 0:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kuli kada je ekipa Spartaka slavila rezultatom 1:0, a drugi put u Šapcu kada su dva tima podelila bodove nakon nerešenog rezultata 0:0.

Šef stručnog štaba šabačkog tima Darko Tešović osvrnuo se na prethodni duel sa ekipom Zemuna istakavši da je posledica slabog dana i da se to dešava u sportu, a potom najavio bolju igru u duelu sa Spartakom:

’’Ovo je utakmica koja nam mnogo znači, propustili smo priliku protiv Zemuna da se u velikoj meri obezbedimo i budemo u vrhu tabele. Međutim, onakav dan, mislim da nikome nije jasno šta se desilo, ali postoje i takvi dani u sportu. Moramo da pokažemo šabačkoj publici da je Mačva samo imala loš trenutak. Spartak je sigurno ekipa za respekt i neće doći da se preda. Mi igramo kod kuće i ova nam je utakmica veliki ulog, sa pobedom bismo se popeli na vrh i mirno bi igrali preostale utakmice. Svi smo spremni i momci jedva čekaju da isprave ono što nije funkcionisalo protiv Zemuna.’’

Meč 34.kola Super lige Srbije između Mačve i Spartaka igra se danas, u sredu 01.maja 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkmacva.com

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte